"Ajtót nyitunk a minőség világába."

Magyar    Deutsch    English

Új termékek gyártása adaptív technológiai innováció révén az L&B Energetikai Kft-nél

o Kedvezményezett: L & B ENERGETIKAI, Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
o Projekt címe: „Új termékek gyártása adaptív technológiai innováció révén az L&B Energetikai Kft-nél”
o Szerződött támogatás összege: 8 761 000 Ft
o Támogatás mértéke: 50 %
o Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során megvalósuló beszerzéssel célunk új technológia bevezetése vállalkozásunknál: új alumínium nyílászárók gyártása. Az új gyártó gépek (FOM PANDA 550 komplett daraboló, FOM Baiha L Sarok rogyasztó és FOM Matisse pantográg maró, és AxisVM számoló program beszerzésével új piacokra lesz lehetőségünk belépni, valamint jelenlegi ügyfélkörünk igényeit szélesebb körben kielégíteni. A beszerzésre kerülő darabológép szükséges a szálban érkezett alapanyagok pontos méretre vágásához modern félautomata technológiájával. A sarokroppantó berendezés egy magas minőségű rögzítési módszere a nyílászáró szerkezetek sarkainak kialakításának, a másoló maró termelékenyebb zárhely, vasalat hely kialakításra alkalmas berendezés.
A beruházás teret nyit az első osztályú alumínium nyílászárók gyártásához, ezáltal cégünknél új munkahelyeket is teremtve. Az építőipari piacon az alumínium nyílászárók gyártásában az elmúlt években keletkezett hiányt, piaci rést kívánjuk betölteni. Az adaptív technológiai innováció révén vállalkozásunk versenyképessége nagymértékben növekedni fog. Számos jelenlegi partnerünk fejezte ki igényét az új termék bevezetésével kapcsolatban, mely igényt eddig sajnos nem tudtunk teljesíteni. A gyártó eszközök beszerzésével egyrészt jelenlegi vevőink bővülő igényeit szeretnénk maximálisan kielégíteni, továbbá új megrendeléseknek eleget tenni, ezzel is növelve piaci részesedésünket. A jövőben az új eszközök és szoftver segítségével lehetőségünk lesz piaci pozíciónk megerősítésére azáltal, hogy az alumínium nyílászárók piacán tapasztalható hiányt betöltjük.
A projekt nagymértékben hozzájárul szolgáltatásaink bővítéséhez, a hatékonyabb, eredményesebb működéshez, cégünk versenyképességének növeléséhez, melynek következtében megrendeléseink, partnereink száma tovább növekszik, piaci részesedésünk növekszik. A fejlesztéssel új, magas minőségű termékek előállítására leszünk képesek, új és modern eljárással alumínium nyílászárók gyártását valósíthatjuk meg.

o A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.31.
o Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01560